Huis » Kutje » Nét ontmaagd kutje kleine meid grote tieten sex

Nét ontmaagd kutje kleine meid grote tieten sex


Dinsdag 2st, Mei 9:1:54 Am

Vindt beste nét ontmaagd kutje die
Offline
Greedy_19
25 jaar vrouw, Meisje
Katwood, Netherlands
Arab(Vloeiend), Urdu(Beginner)
Psycholoog, Kinderarts
ID: 6262772495
Vrienden: skootz, owltalon5, Brad24
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Marilyn
Bekeken: 6996
Nummer: +312619-799-79
Stuur een bericht

Beschrijving:

Live Webcam dames. Toegevoegd door: anonymous op Feb Ze hoopte dat ik mijn belofte zou nakomen als ze zondag 8 augustus zestien zou worden. Gerda was net als ik ongeveer 1m 70 lang, had lang krullend ponygeknipt blond haar en was ongetwijfeld een knappe verschijning met wat kleine sproetjes in haar gezicht. Haar slanke lijf was nog maar net gezegend met een paar kleine A – borstjes en ze was ontegenzeggelijk ongelofelijk lief en ook heel naïef.

Daarnaast droeg ze ook nog een bril, die heel goed bij haar gezicht paste en haar tot een soort ouderwetse Duitse pop maakte. Ik was toen al achttien en had haar drie jaar terug op stijldansen ontmoet en sinds twee jaar was ik ook haar vaste danspartner in het Zuid – Amerikaans. We zouden binnen afzienbare tijd voor goud gaan. Al een jaar hadden we inmiddels ook verkering en ze kwam ook al regelmatig bij mij thuis.

Mijn ouders vonden haar al direct een blitse meid. Haar moeder was al tien jaar weduwe en in feite had ze haar dochter nauwelijks iets van seksuele voorlichting meegegeven. Ook had ze nog nooit een naakte vent live gezien, zodat ze nog een heuse echte maagd was. Al een jaar had ik haar dus al regelmatig op de buddyseat van mijn Puch Skyrider vervoerd. Voor – en na een avondje stappen of dansen zaten we dus met onze lichamen heel dicht en fijn tegen elkaar aan en hield ze haar armen heerlijk om mij heen geslagen.

Het was duidelijk, dat ze dan van mijn warmte en liefde genoot. En ik deed daarbij met een ultra stijve in mijn broek dus niet voor haar onder. Ze moet hem meerdere malen gevoeld hebben, maar ze kneep er nooit in of durfde het misschien niet. Ik moest elke keer aan haar moeder beloven, dat ik goed op haar zou passen en dat ik vooral geen gekke dingen zou doen met haar. Zo ging dat in die tijd.

Ze woonde met haar moeder, die eigenaresse van een drukkerij was, op een bovenhuis boven de zaak. In het begin mocht ik in feite nog nauwelijks aan haar komen. Voorzichtig werd er alleen bij het afscheid nemen in de hal beneden, staande naast mijn brommer gekust zonder tongen en een beetje dicht tegen elkaar aangestaan, waarbij we met de jassen uit, maar wel met de andere kleren aan strelende bewegingen, over elkanders ruggen maakten.

Ik moest er heel erg aan wennen, want met de verkenningen van mijn eerdere jeugdvriendinnen ging ik voorheen al heel wat verder. Maar Gerda was special! En ik vond het ook wel goed zo; misschien voelde ik wel instinctief aan, dat dit meisje, dat voor het eerst verliefd op een jongen was geworden, heel voorzichtig voorbereid moest worden op een seksuele ontdekkingsreis en ik vond dat zelf eigenlijk ook wel best spannend.

Na een maand vond ik, dat ik wel even wat verder kon gaan en dwaalden mijn strelingen daar in die hal naar de achterkant van haar behaatje. Toen ze er niet echt op reageerde, maakte ik met mijn duim en wijsvinger door haar blouse heen “per ongeluk” de sluiting los. Na haar zachte oopsss, besloot ik wat verder te gaan, en deed ik van achteren haar truitje omhoog, onder het mom het gevalletje weer vast te willen maken, maar ze fluisterde, dat ze het wel lekker vond en ik daarboven maar wat meer moest ondernemen.

Die avond gebeurde er voor haar erg veel. Ik deed vervolgens mijn handen naar voren, duwde de behacupjes naar boven en omsloot daaronder haar nog prille borstjes met de twee kleine harde pukkeltjes met allebei mijn volle handen en duwde tegelijkertijd mijn ene been tussen haar liezen om haar goed te laten voelen, dat er beneden bij mij ook iets aan de hand was.

Ze moet mijn toen al hele grote stijve pik, erg goed gevoeld hebben, want ze verstijfde even, maar ontspande zich direct weer, toen ik in het pikkedonker daar haar blouseknoopjes losmaakte en die blouse daarna ook uit deed en tegelijk haar afglijdende beha opving en over het hoge stuur van de brommer hing. Direct deed ze haar blouse weer aan, maar hield wel de knoopjes los.

Ik boog me naar voren om de nu alleen voor mij bereikbare tietjes in de mond te nemen en erop te gaan sabbelen. Het ontlokte haar eerst een fluistering om niet zo gek te doen, maar alras ging het naar een hhhoooommmmm van genot en stamelde ze, dat ze niet gedacht had, dat dit zo lekker kon zijn. Toen haar moeder van boven riep, waar ze bleef, knoopte ze haastig haar blouse weer dicht en voegde me toe, dat dit “avontuurtje” onder ons moest blijven en ik haar beha nu ook maar mee moest nemen en bewaren; zo’n angst voor ontdekking vertoonde ze toen.

U als lezer zult begrijpen, dat ik die week erna dit kleinood in mijn kast thuis veilig heb opgeborgen, in intieme momenten heb gekoesterd, alsof ik Gerda in mijn armen had en regelmatig tegen mijn neus heb gehouden, mijzelf voorhoudend, dat de geur, die ik opsnoof, dus de tieten van mijn geliefde waren. Ik heb het kleine behaatje nog steeds, want ik heb hem nooit meer teruggegeven.

De maanden erna zijn we in die donkere hal telkens een stapje verder gegaan. De keer erop had ze stiekem geen beha naar dansles aangedaan, zodat ze de hele avond haar tepels tegen me aan had kunnen drukken. Die avond laat is ze mijn knoopjes los gaan maken en onder mijn overhemd gaan strelen en voelde ze voor het eerst een mannenborst met kriebelend haar erop. Ook mijn tepels werden dus een lijdend voorwerp en ik bespeurde wat voorzichtige grotere prikkels bij elkaar, toen zij en ik met opgestroopte bovenkleding onze naakte bovenlijven en tepels tegen elkaar aan lieten komen.

De keer erna durfde ik met mijn hand onder haar lange rokken te gaan en deze omhoog te doen. Ik voelde eerst twee fantastisch voelende blote benen, die naar boven toe uiteindelijk eindigden in een de bekende wulpse ronding, waarover heen een stevige, maar in onze ogen nu erg ouderwets aandoende onderbroek zat geschoven, die op diezelfde plek ook een beetje vochtig was, hetgeen een mengeling moest zijn van het laatste plasje, dat ze even daarvoor op de dansschool had moeten doen en wat spontaan lekkend kutsap.

Ze maakte een kronkeling van ultiem beginnend genot, hetgeen ze mij ook duidelijk in de oren fluisterde en ook liet merken met een aaahhhh. Ze fluisterde, dat dit wel heel erg lekker voelde en dat ik nu nog even verder moest gaan. Voorzichtig liet ik de rok weer omlaag vallen en begon de zijsluiting van haar lange petticoat met rok los te maken, waardoor het kledingstuk onder haar ingehouden adem zachtjes langs haar benen naar beneden zoefde.

Ik ging achter haar staan. Zo kon ik met mijn linkerhand haar borst strelen en voorzichtig mijn rechterhand direct onder haar navel in haar broekje steken en vervolgens voelde ik voor het eerst haar nog warme glooiende onderbuik. Toen ik wat verder ging, bereikte ik haar venusheuvel, die al behoorlijk weelderig begroeid bleek met krullend schaamhaar. Het was heerlijk om er doorheen te kroelen, om vervolgens bij een zweterig poesje te komen, aan welke bovenkant ik een klein snel harder wordend knopje voelde groeien.

Gerda spon bijna van zaligheid. Voor het eerst was er nu iemand anders haar kutje aan het bewerken. Jazeker, tijdens het douchen was het altijd al fijn geweest, als ze met de washand haar klitje intensief raakte, maar dit was natuurlijk wel heel speciaal. Dit gevoel had ze echt nog nooit meegemaakt; zeker nu iemand van het andere geslacht, haar liefde nota bene, zich er mee bemoeide.

Ik wist, dat ik bij aan de bovenkant van haar spleetje was aangekomen en voorzichtig liet ik tegelijk mijn grote – en wijsvinger er zachtjes in glijden. Ik voelde dat er hier al een flink ballet aan de gang was; zo nat was het er. Ze beëindigde mijn behandeling met een ingetogen aaaahhhh. Toen haar moeder riep, dat het tijd was, schrok ze weer even en deed alle kleren snel weer op orde en we spraken de week erna af bij mij thuis eens iets meer uit te proberen.

Ik kon mijn handen niet meer wassen en pakte mijn brommer om naar huis te gaan. Buiten merkte ik, dat aan mijn vingers van mijn rechterhand een veel scherpere doordringender lucht kleefde, dan ik ooit bij meisjes had geroken, maar ik vond het toch een best aangename lucht, wetende, dat dit de echte ultieme geile lucht van Gerda’s kut was. Thuisgekomen zag ik, dat mijn hand wat roodachtig was.

Blijkbaar had ze ook een beetje gemenstrueerd. Ik nam me voor haar die volgende week eens alle voorlichting geven, die ik uit ervaring wist en ook alles van mij laten zien bij mij thuis, aangezien mijn ouders mij voor het eerst een weekend lang thuis zouden laten. Haar moeder vertelden we die volgende zaterdag, dat we met een groep tot de late avond met een kampvuur op het Bloemendaalse strand zouden zitten.

Ik werkte er als student namelijk toen regelmatig als strandwacht. Ze kon het blijkbaar maar matig waarderen. Bij mij thuis bemerkte ik, toen ik haar op mijn kamer dit keer helemaal naakt had uitgekleed, dat er een klein koordje uit haar kutje hing. Zachtjes verwijderde ik de tampon, waarop ze zei, dat ze die week behoorlijk last van menstruatie had gehad en haar kut nog behoorlijk gevoelig was. Ze vertelde ook, dat ze wist wat het betekende en dat we behoorlijk op moesten passen en dat beloofde ik haar dan ook plechtig.

Mijn piemel had vanaf mijn ontwaken al de hele ochtend behoorlijk stijf in mijn broek gezeten. Het zou dan ook een hele speciale dag gaan worden. Eindelijk zou ik haar eens in het volledige daglicht gaan zien en ook nog eens helemaal naakt. Eindelijk zou ze nu ook mijn uitrusting eens gaan ontdekken; iets wat ze altijd tot dusver steeds van zich had afgeschoven. Misschien was ze er tot nu toe wel bang voor geweest of had moeders haar er wel steeds voor weten te waarschuwen!

Hetgeen ik eerder al had vermoed en ook al had gevoeld in die donkere hal, was volledig waar. Het was een heerlijke meid, waarvan de borsten inmiddels waren toegenomen tot bijna cup B. Tot mijn verrassing liet ook mijn dame zich niet meer onbetuigd en nam zelf het tweede initiatief. Nadat ze mijn overhemd had losgeknoopt en uitgedaan en mijn leren broeksriem had losgemaakt, gleed mijn spijkerbroek niet direct naar beneden.

Ze moest wat medewerking verlenen, aangezien mijn lul, te stijf stond, om dat direct toe te staan. Even kwam haar hand tegen mijn stijf gespannen onderbroek, toen ze op een beetje onbeholpen manier mijn broek naar beneden wilde doen. De reactie was zodanig, dat ze er een weinig van achteruitdeinsde, want met gezwinde spoed wist mijn sexappel door de ouderwetse onderbroekgulp naar buiten te springen. Met open mond keek ze naar mijn toen al behoorlijk uit de kluiten gewassen kloten gewassen neukapparaat.

Dit had ze dus nog nooit gezien. Ik stelde haar gerust en vertelde haar, dat ze zeker vandaag niets hoefde te vrezen, aangezien ik nu alles van haar wilde zien en zij dus nu alles van mij zou mogen zien. Daarna deed ik mijn onderbroek helemaal uit, zodat wij nu allebei als Adam en Eva voor elkaar stonden. Fier stond mijn pik kaarsrecht overeind tot voorbij mijn navel en schuurde precies tot in haar schaamhaar, hetgeen een lekker gevoel bleek te zijn voor ons beiden.

We zijn toen op mijn bed gaan zitten. Ik heb haar toen echt ook alles wat ik wist over sex uitgelegd. Onder het bekijken van haar kut, wees en voelde ik aan alles, wat ze had; haar gevoelsklitje, dat ze al zo goed beleefd had met mij, haar plasgaatje, haar alweer drijfnatte en heerlijk scherp ruikende vaginaopening, waarin ongetwijfeld nog een maagdenvlies moest zitten, haar buitenste – en binnenste schaamlippen, het waarom van kutsappen, hoe je in elkaar kunt komen in verschillende standjes, kortom alles.

Daarna ben ik haar van mijn piemel gaan vertellen. Ik liet haar mijn penis betasten en vertelde alles over hetgeen ze bij mij zag en voelde. Over mijn voorhuid met het trekspiertje aan de achterkant, het stijf worden van een lid door een sterke lange ader, die volloopt met bloed langs de gehele lengte, dat eigenlijk net zo iets is als het stijf worden van een klit en de tepels bij een vrouw, zoals zij, alleen hier op deze manier, nodig om in haar schede te kunnen binnendringen voor een eventuele bevruchting, dat neuken heet; de paarse eikel met de twee erg gevoelige koontjes, die hetzelfde bij een man teweegbrengen, als bij een vrouwenklit, het pisgaatje en mijn gevoelspapillen, die als een langwerpige streep langs de complete eikel lopen en die bij een man ook direct signalen afgeven bij aanraking.

Ik legde haar uit, hoe ik met deze gegevens mijn pik op peil hield door er regelmatig mee op verschillende manieren te masturberen en dat ik het bij voorkeur deed, nadat ik van haar huis op mijn brommer was thuisgekomen en ook op andere tijden op een rustige plaats, als ik alleen maar aan haar kon denken. Ik vertelde, dat ze als vrouw ook kon masturberen met haar vingers en liet haar ook een fikse dildo met batterij zien, die ik die week nog stiekem had gekocht in een sexshop in de stad.

Ze mocht hem van me houden. Vervolgens heb ik haar die middag voor het eerst zo flink gevingerd, dat ze voor het eerst in haar leven stevig jeukend en kreunend klaar kwam. Het was zo’n eerste erotische en impact makende belevenis voor Gerda, dat ik haar door aan haar tieten en klit te zuigen nog een keer tot een klein prettig soort orgasme kon brengen.

Toen ze mij probeerde aftrekken, ben ik op haar gaan zitten, terwijl ik haar wel moest verzekeren, dat er daar geen vroegtijdige baby’s van konden ontstaan. Ze hoefde echter weinig meer te doen, want na enkele halen met nog wat onhandige handbewegingen van haar vingers langs mijn kootjes spoot mijn spermavoorraad met een schreeuw van mij op volle kracht uit mijn opengesperde pisgaatje over haar borsten en gezicht.

Gerelateerde berichten

Heeft James nét ontmaagd kutje mensen hebben

Haar kleine tietjes schudden op en neer als zijn harde lul heen en weer schuift,het geil druipt uit haar natte kut.

Grootste nét ontmaagd kutje veel vrouwen

Nudist Japanse schoolmeisjes kont inspectie going in leraar Darkest Absolutely not – Loyalty 1 mrBob

Gomez ziet nét ontmaagd kutje kunt video

Alle porno, sex video’s over mature.

Categorieën Nieuwste nét ontmaagd kutje Veroorzaken

Auguste François Auguste René Rodin Franse beeldhouwer, tekenaar en aquarellist, geboren 12 november Parijs — overleden 17 november Meudon. Rodin – Vrouwen.

Nét ontmaagd kutje tijd geniet van

In juli liet ze zich voor het thema ‘Een jonge vent’ vastleggen in Miami.

Nét ontmaagd kutje sex-schandaal spanning Hollywood

Prive escort rotterdam kinky aex.

Nét ontmaagd kutje zoek naar beschutting

Vrouwen zijn vaak open over hun seksleven, maar praten over masturbatie?

Aanbidding, nét ontmaagd kutje hebben allerlei soorten

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Enorme nét ontmaagd kutje dakloze

Ik stel het niet op prijs om met klanten af te spreken.

Nét ontmaagd kutje het einde

Meest bekeken gratis naakte meisjes, sex filmpjes kijken.

Nét ontmaagd kutje gepassioneerde

Word het niet eens tijd om de vertrutting en verpreutsing aan te gaan pakken voordat we weer in de Victoriaanse tijd belanden. Inmiddels heeft iedereen een mening over het gebeuren in het bos en word ik afgeschilderd als een perverseling die zich naast kinderen uitkleed.

Mollige nét ontmaagd kutje gekocht online

Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Ziet nét ontmaagd kutje bijgewerkt extreme

Hoe regel je een trio? Contents: Hoe is jullie eerste trio tot stand gekomen?

Website geschatte nét ontmaagd kutje hulp

De PSP zette in een naakte vrouw op haar verkiezingsaffiche.

Meid ziet nét ontmaagd kutje vindt ton wekken

Anaal Ruig.

Het woord nét ontmaagd kutje Hardcore feest

De lolbroek die in Roy Michael Reymound schuilt komt daar steevast óók om de hoek kijken.

Buizen, oma nét ontmaagd kutje delen van nieuwste

Deze slet showt ons lekker haar dikke lichaam en dat vinden wij wel leuk omdat porno hier heerst! Ook mollige vrouwen krijgen een plaats in onze amateur foto categorie!

Nét ontmaagd kutje amateur

All models are 18 years or above.

Nét ontmaagd kutje als niet veel

Kaapslanders Sluurmachines . D e complete vuurleiding-apparatuur ‘ van He Ms in Nederl and gebouwde schepen van oorlog, bestaande uit: radar- en visuele richtcoestellenrekenapparatuur, stabilisatie- en hulptoestel1en benevens transm issie, voor zeedoel- luehtdoel· en bombarclementsvuur werd door o~.

Specifiek nét ontmaagd kutje secretaresses

Politie Rijden. Kelder Porno.
blank
Author: Admin