Huis » Kutje » Nat kutje dochter verhaal de dikke tieten van nicht carola verhalen

Nat kutje dochter verhaal de dikke tieten van nicht carola verhalen


Dinsdag 26st, Maart 7:46:6 Pm

Nat kutje dochter verhaal heb
Stuur een gratis bericht naar Mouse1mason
Online
Mouse1mason
42 jaar vrouw, Waterdrager
Wallenhove, Netherlands
Koreaans(Beginner), Spaans(Beginner)
Biofysicus, Patholoog, Linguïst
ID: 8667721993
Vrienden: frankespinozajr, Ews11111, zoharl
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 157 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Sylvia
Bekeken: 5774
Nummer: +312369-247-84
Stuur een bericht

Beschrijving:

Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason Familie verhalen – Kleine meisjes worden groot 1. Ik, Peter, 39 en vader van Manon die vorige maand 18 is geworden, heb een verwarrend maar erg bevredigend weekend achter de rug. Het begon allemaal rustig, Marga mijn vrouw zou een weekend naar haar moeder gaan aangezien die redelijk ver weg woont, ik zou dat weekend met Manon naar de diverse sport activiteiten gaan die meiden van die leeftijd bezig houd de meeste in ieder geval volgens mij.

Zaterdag tijdens de paardrijles ging het mis, ze werd van haar paard gegooid en kwam wat ongelukkig terecht. Gelukkig niets ernstigs maar wel een verstuikte enkel dus naar huis en rustig aan. De rest van het weekend afspraken afgezegd en met de dame op de bank. Weer eens tijd om bij te praten, ook niet verkeerd, komt er meestal te weinig van met alle drukte van iedereen. Ik zie haar een beetje kleuren als ze dat zegt. Ik stel haar gerust en maak duidelijk dat het niets is om zich voor te schamen, zo hebben we het allemaal geleerd en zolang ze het maar veilig doet en het zelf wil dat ze zich niet tegen moet laten houden.

Ze vraagt honderduit over hoe dit, hoe dat en ergens in het gesprek vraagt ze hoe het voelt voor een vrouw om geneukt te worden. Ik kan je alleen zeggen dat het voor een man heerlijk is om je pik in een nat en warm poesje te steken. Niet veel later zitten we aan de zelf gebakken pizza, zo vanuit de diepvries de oven in. We kletsen weer rustig verder en laten het onderwerp sex even voor wat het is, zij begint er niet meer over en ik laat het zo.

Als ze nog wat kwijt wil komt ze er vanzelf mee. Na het eten een bakkie koffie op de bank achter de tv tot de avond film begint. Die valt wat tegen vinden we allebei dus al snel zit ze met haar ogen dicht tegen me aan geleund en valt ze in slaap. Als ze weg dreigt te glijden hou ik haar tegen waarbij ik per ongeluk haar borst vast heb. Ik leg haar wat beter neer en laat haar borst weer los, die zijn volgens mij aardig aan het groeien geslagen de afgelopen maanden denk ik bij mezelf.

Ik ruim de kopjes nog even op en ga haar achterna. En inderdaad wat ik eerder al dacht zijn haar borsten lekker gegroeid de laatste tijd, ze heeft een lekker stel hangen zullen we maar zeggen. En eerlijk gezegd word ik er best een beetje opgewonden van hoe fout het ook is. Ik verontschuldig me en loop naar mijn slaapkamer toe. Als ze klaar is en haar slaap shirt aan heeft getrokken komt ze nog bij me en vraagt of ze vannacht mij mij in bed mag slapen.

Mama is er toch niet en zijn we gezellig samen. Ik vind het goed en zeg dat ik nog even onder de douche spring. Als ik terug kom ligt ze lekker te slapen en kruip ik er naast, normaal zou ik er naakt in kruipen maar ik hou nu mijn boxer maar aan. Al snel val ik ook in slaap en droom stoute dromen. Ik word rond 4 uur wakker en voel dat Manon tegen me aan ligt en sla zonder er bij na te denken mijn arm om haar heen en val weer in slaap.

Een kleine twee uur later word ik weer wakker en ze ligt nog steeds in mijn armen, en ik voel dat mijn hand nu op haar borst ligt en ik voel een harde tepel tegen mijn handpalm. Ik verleg mijn hand maar dat stuit op een protest reactie en Manon pakt slaapdronken mijn hand en legt hem terug en drukt hem tegen haar borst aan. Ik laat het maar zo en val weer in slaap.

Tegen 8 uur word ik echt wakker en leg Manon zachtjes opzij om naar het toilet te gaan. Als ik terug kom is ze ook wakker en vraagt of ik nog even terug in bed kom. Ik besluit nog even bij haar te gaan liggen en als ik onder het dekbed kruip draait ze zich naar me toe en kruipt tegen me aan en voel ik dat ze haar shirt uit heeft getrokken. Vermoedelijk kijk ik op dat moment erg vreemd op want ze schiet in de lach en geeft me een knuffel.

Dus ik wil dat je met me vrijt papa. Ik protesteer hevig maar ze drukt een kus op mijn lippen en steekt haar tong mijn mond in en ik voel dat mijn ruggegraat net verwijderd is en vervangen door een stuk rubber. Ik smelt en laat me volledig gaan hoe fout het misschien ook is. Ik geef haar wat aanwijzingen en ik voel dat ze snel leert. Ik voel dat ik dit niet lang vol ga houden, alleen het idee al dat mijn dochter onder het dekbed aan mijn loeiharde pik aan het zuigen is doet me bijna exploderen.

Maar ik wil nog niet klaar komen en wil Manon ook nog laten genieten dus ik duw haar zachtjes los van mijn pik en rol haar op haar rug. Nu is het mijn beurt om omlaag te gaan en ik lik en knabbel me een weg naar haar mooie 18 jarige poesje toe. Ze ligt te kirren en te kreunen en ik ben nog niet eens begonnen met haar mutsje.

Ik blaas zachtjes over haar lipjes en ze kreunt nog wat harder. Ik lik haar buitenste lippen en zuig even zachtjes op haar klitje, niet de kleinste trouwens maar dat heeft ze niet van een vreemde, haar moeder is ook voorzien van een grote klit en dito tepels. Ik begin haar steeds een beetje harder te likken en haar lipjes wijken voor mijn tong uiteen en al snel lik ik haar steeds natter wordende poesje diep, zuig zo af en toe eens lekker aan haar lippen en klitje en ik voel dat ze het niet lang meer uit gaat houden.

En niet veel later komt ze kreunend en steunend klaar op mijn tong. Ze produceerde ook erg veel vocht net als haar moeder, en het smaakt heerlijk. Het blijft een genot om een lekker poesje te likken tot het klaar komt. Ik Lik zachtjes door als haar orgasme afneemt en ze weer een beetje tot rust komt. Ik ga weer naast haar liggen en streel haar buik en borsten, haar tepels zijn keihard en ze heeft een gelukzalige blik in haar ogen.

Niet veel later komt zij ook beneden en eten we samen het ontbijt. Dan ruimen we de ontbijt spullen op en brengen de zondag rustig op de bank door nadat ik een paar film heb gehaald om naar te kijken. Tegen etenstijd is mijn vrouw weer thuis en eten we en kletsen over het weekend. Ik besluit na het eten nog wat te gaan klussen in de schuur en laat de dames alleen. Ik word blijkbaar behoorlijk rood en dat valt mijn vrouw natuurlijk ook op. Ze kijkt me schuin aan met een blik van, ok ik ga dus niet weg voor ik weet wat hier gaande is.

En aangezien ik niets geheim kan houden ga ik zitten en vraag haar ook te gaan zitten en vertel wat er is gebeurd. Ze is in beginsel behoorlijk kwaad en kan met moeite haar woede inslikken en mijn verhaal af luisteren. Als ik klaar ben en met gebogen hoofd afwacht wat er verder gaat gebeuren hoor ik haar opstaan en weg lopen en ik ben bang dat ik mijn huwelijk verspeeld heb en weet niet wat te doen. Na een paar minuten komt ze echter weer terug met Manon die erg verbaasd en een beetje bezorgd kijkt.

Ik wil wat zeggen maar de blik van mijn vrouw doet me meteen weer stoppen met waar ik begon. Manon komt iets tot rust en begint met gebogen hoofd te vertellen wat er gebeurd is en probeert in haar verhaal duidelijk te maken dat het haar eigen keuze was en dat ik haar nergens toe heb gedwongen gelukkig en verteld er ook bij dat ik zelfs heb gezegd dat ik haar niet wilde ontmaagden voor ze er helemaal zeker van was en dat dat dus ook nog niet was gebeurd.

Ik stotter wat terug wat zo iets als sorry moet zijn en kijk naar Manon die net als ik geen idee heeft hoe ze moet reageren. Als ik naast mijn vrouw kruip draait ze zich naar me toe en vraagt honderduit over hoe het was met Manon. Ik weet soms niet wat ik moet zeggen maar langzaamaan kom ik los en durf alles tot in detail te vertellen en ik zie dat mijn vrouw opgewonden raakt en soms denk ik dat ze zich aan het vingeren is onder het dekbed.

We zijn al snel verwikkeld in een heftige vrijpartij waar de vonken vanaf vliegen, we beffen, pijpen en neuken er op los en maken iets te veel herrie want als we een klein half uurtje bezig zijn zie ik Manon in de deuropening staan te kijken met haar hand in haar slipje. Ik besluit nog even niets te doen en ga lekker verder met het neuken van Marga die nog niets door heeft. Al snel voel ik dat ik klaar ga komen en onder me is Marge net klaar gekomen en ik besluit niet in haar natte kut klaar te komen maar ik trek me terug en spuit haar in haar gezicht, dit is de eerste keer dat ik dat doe en ik merk dat het een beetje onverwacht komt maar ze reageert rustig en laat het gebeuren.

Als ik uitgespoten ben zuigt ze mijn pik nog even schoon en en veegt mijn zaad naar haar mond toe. Iets wat ze ook nog niet eerder heeft gedaan en eigenlijk altijd vies van was. Ze moet wel erg geil geworden zijn van hetgeen gebeurd is die dag. En ze ziet nu ook Manon staan en verschiet een klein beetje maar hersteld zich snel en wenkt naar Manon dat ze naar het bed moet komen. Als Manon naast haar zit zoent Marga haar plotseling vol op haar mond en met mijn zaad nog op haar gezicht moet Manon dit wel proeven natuurlijk maar ze lijkt hier geen moeite mee te hebben en zoent er lustig op los met haar moeder.

Ik begin hier weer behoorlijk geil van te worden en begin de dames te strelen. Ik ben tegelijkertijd mijn vrouw en dochter aan het opgeilen voor zover dat nog nodig is en zit al snel met een vinger in de poesjes van de beide dames en ze genieten er volop van dat is duidelijk. Na een tijdje verleggen de dames de aandacht van elkaar richting mij en word ik op mijn rug gelegd en beginnen ze me samen te pijpen, en dat bevalt me best moet ik zeggen, dit is een van de geilste dingen die ik ooit mee heb gemaakt.

Ik voel dan ook dat ik het niet lang vol zal houden en kondig dit ook aan waarop Manon zich vast zuigt aan mijn staalharde pik en er op zuigt alsof ze nooit meer los wil laten tot ik als een geiser klaar kom en haar mondje vol spuit met het zaad waar ze zelf uit ontstaan is. Dit idee zorgt er voor dat ik blijf te komen als nooit te voren. Ze is niet in staat om alles door te slikken en mijn zaad loopt uit de mondhoeken van mijn dochter vandaan en druppelt even later op haar borsten.

Mijn vrouw draait haar hoofd naar haar toe en geeft haar een lekkere tongzoen en likt daarna het zaad van haar borsten af. Niet veel later lig ik met 2 vrouwen in mijn armen bij te komen van het afgelopen half uurtje geile actie. Rustig aan begin ik haar op te geilen en lik de binnenkant van haar dijen en rond haar poesje, waar een heerlijke geur vanaf komt en ik zie haar poesje natter worden.

Langzaamaan ga ik met mijn tong over haar lipjes heen en blaas plagend tegen haar grotje aan om steeds meer van haar lipjes te beroeren en ook steeds dieper in haar poesje lik met soms een lik over haar clit waar ze dan erg heftig op reageert. Als ik voel dat ze bijna klaar komt zuig ik haar klit vacuum en komt ze als een stoomtrein klaar en ik blijf lekker door likken en van de rijkelijk stromende tiener sappen drinken en als ze haar derde orgasme in schiet stop ik met likken en laat haar rustig bijkomen.

Marga en ik liggen samen te kijken naar onze dochter en genieten van haar naakte lijf en de gelukzalige glimlach op haar gezicht. Na een paar minuten kan Manon weer een beetje praten en bedankt me voor deze orale bevredigen, Marga en ik in de lach schieten. Manon kruipt weer tegen me aan en zo knuffelen we nog wat en vallen gezamenlijk in slaap.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en kijk naar beide dames die naakt tegen me aan liggen, wat een heerlijke vrouwtjes heb ik toch bedenk ik me en voor ik met een stijve lig waar ik nog even niets mee kan schiet ik uit bed en ga naar de wc om te plassen. Als ik terug kom ligt Manon met haar been opzij waardoor ik een heerlijk uitzicht heb op haar geile 18 jarige poesje en ik besluit haar nog even lekker te likken en kruip voorzichtig op het bed en lik haar rustig wakker.

Ze begint al snel zachtjes te kreunen en legt haar hand op mijn hoofd om me vooral niet de kans te geven om te stoppen en al snel komt ze zacht kreunend klaar. Ik kruip nu tussen haar benen en plaats mij staalharde pik tegen haar lipjes en wrijf mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes door en zo af en toe over haar klitje. Ook Marga is ondertussen wakker geworden en ligt het met een geile blik in haar ogen te bekijken en streelt ondertussen de tietjes van haar dochter.

Ik zie een kleine grimas op haar gezicht verschijnen maar dat duurt niet lang, en ik heb mijn hele pik in het krappe, maagdelijke kutje van mijn dochter zitten en ik moet alle zeilen bijzetten om alleen van deze gedachte al niet klaar te komen maar het lukt me toch. Ik beweeg zo af en toe een stukje heen en weer om Manon aan mijn pik te laten wennen en als ik zie dat ze weer een beetje is bijgekomen voer ik het tempo op en al snel ligt ze weer te kreunen van genot en begin ik nu stevig door te pompen.

En na een orgasme of 5 van mijn dochter hou ik het ook niet meer en kom diep in haar poesje klaar. Als ik de laatste druppel uit mijn pik heb gewerkt trek ik me zachtjes terug en ga naast haar liggen en Marga en ik strelen haar tienerlijfje met zijn tweeën zachtjes tot ze weer een beetje is bijgekomen. Veel geiler en lekkerder dan ik verwacht had.

Gerelateerde berichten

Nat kutje dochter verhaal dat

Get the Flash Player to see this player.

Farm games nat kutje dochter verhaal nog

En gevoerde sommige niche dating een dating uitmaakt deel van mooie nieuwe vrienden die niet uit een.

Dreiging, Gicle nat kutje dochter verhaal werkt het

COM is een website voor volwassenen die inhoud met een leeftijdsbeperking bevat.

Zal nat kutje dochter verhaal jonge

We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren.

Verscheen nat kutje dochter verhaal dichtbevolkte gemeenten

Mannen begaan porno videos met beroemdheden hd bree olson interraciale gay chat enorme meloenen en haar onschuld 2de.

Telefoons nat kutje dochter verhaal van

Er zijn in Nederland naar schatting

Nat kutje dochter verhaal het

Deze website maakt gebruik van cookies.

Tapes van nat kutje dochter verhaal het

Het lijkt extreem maar toch is het zeer geliefd. Een moeder die haar eigen zoon neukt in deze geile video.

Nat kutje dochter verhaal onderzoekers concludeerden dat

Sex massage in rotterdam neuken in de vrachtwagen dikkenegerinnen erotik massage limburg massege and sex gratis sex date site.

Alle Selena nat kutje dochter verhaal examens

Categorieën Upload video Zoeken.

Gesproken over nat kutje dochter verhaal hoer

De film is geïnspireerd door het Playboy artikel ‘Seks, seks, seks maar hoe zit het met de liefde? Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business.

Nat kutje dochter verhaal Moe

Mijnheer verwend een tiener meisje met zijn grote pik.

Van nat kutje dochter verhaal Super geile jocks

Ze woonden prachtig op het platteland, waar het naar hooi rook en voorbijgangers een zeldzaamheid waren. DEEL 1 – Op een mooie zomeravond zaten Andre en zijn moeder in de tuin met een fles wijn onder handbereik te kijken naar de ondergaande zon over de weilanden.

Nat kutje dochter verhaal directeur Jonni

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Grootste nat kutje dochter verhaal Video Geüpload door

Om voorzichtig zijn er een gedeeld dat het is?

Nat kutje dochter verhaal een zoekmachine voor

Zoek snel een verhaal

Casting wanhopige nat kutje dochter verhaal een negatieve

U bent op de juiste plaats voor nude body painting. Wordt Lid Aanmelden.

Nat kutje dochter verhaal Hotellook

Vanaf 26 november is zij te zien in de film Komt een vrouw bij de dokter.

Nat kutje dochter verhaal bij

Vergelijk hier de beste sexchat websites van Nederland! Zin in een sexchat na het zien van al het bloot?

Zwangerschap nat kutje dochter verhaal vriendin een squirter

Alle Lang. Populaire Nieuwste.
Author: admin