Huis » Oude » Neuk je bitch van achter kanker rijmt op kutje

Neuk je bitch van achter kanker rijmt op kutje


Dinsdag 1st, Mei 10:52:26 Am

Neuk je bitch van achter kanker van
Online
Elaine
37 jaar vrouw, Leeuw
Nyivlesen, Netherlands
Maleis(Basic), Portugees(Beginner)
Kweker, Apotheker, Artiest
ID: 8164761886
Vrienden: BFinnigan, saif_902902, chlorf
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 158 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Kate
Bekeken: 6927
Nummer: +312762-664-18
Stuur een bericht

Beschrijving:

Ongeacht hoeveel mindfulness-workshops of yogalessen je hebt gevolgd, soms is het gewoon heerlijk om jezelf even helemaal te laten gaan als het leven je recht in je gezicht uitlacht. Bijvoorbeeld als je je kleine teen stoot, als er een klein stukje van je piemel aan de verkeerde kant van je gulp terechtkomt, of als er andere mensen durven deel te nemen aan jouw verkeer. Als het even kan geef je anderen de schuld van deze tegenslagen, en het liefst zou je je frustratie omzetten in een flinke ram in iemands gezicht.

Dat kan alleen niet, want geweld is strafbaar en slecht, en dus zoek je je heil in verbale krachtpatserij — door iemand het schompes in te schelden. Schelden zit diep in onze vezels verankerd — niemand kijkt ervan op als je een scheldwoord in elk fucking zinsdeel stopt. Toch bestaan er ook vloeken en scheldwoorden die kunnen rekenen op gefronste wenkbrauwen, of regelrechte afkeer.

Andere landen kijken met argusogen naar de vloekgewoontes die de Nederlandse taal met zich meebrengt: we schelden als een van de enige landen ter wereld met dodelijke ziektes. Naast ‘kanker’ zijn oudgedienden als ‘tyfus’, ‘cholera’ kolere , ‘pleures’ en ‘tering’ zijn nog altijd mateloos populair. We vroegen ons af hoe het eigenlijk zit met de vloek- en scheldgewoontes in andere Europese landen, en stelden deze vraag aan onze vrienden van buitenlandse VICE-redacties.

Als Serviërs ergens goed in zijn, dan is het wel in vloeken. Dat is altijd zo geweest, en in ons land hebben we een lange traditie van schelden waarbij vooral familieleden het moeten ontgelden: onze moeders, vaders, kinderen. Veel krachttermen hebben bovendien iets te maken met de vagina. Zo hoor je weleens “”pizda ti materina” of “ik neuk je moeders rottende kut. Als je iemands heteroseksualiteit in twijfel wil trekken, kan je gaan voor het flink homofobe: “ik hoop dat je van een kut gaat walgen en alleen nog maar van pikken gaat houden”.

Tieten doen het ook altijd goed — als je iemand echt zat bent, kan je hem een “stinkende tiet” noemen. Als je echt woedend op iemand bent, kun je in plaats van een familielid, iemands volledige stamboom vervloeken. Of: “Ik ga de hele eerste rij op je begrafenis neuken”. Er zijn ook wel beleefdere scheldwoorden in onze taal te vinden. Maar de landsfavoriet is sowieso deze hersenkraker: “Ik neuk je pik in een kut.

Een van de meest fascinerende dingen aan Italiaanse scheldwoorden en vloeken, is dat ze zo betekenisvol en gevarieerd zijn dat je prima een uitgebreid gesprek met iemand zou kunnen hebben door alleen maar tegen elkaar te schelden. Scheldwoorden worden in het Italiaans vaak gebruikt om een doodgewone zin wat kracht bij te zetten, en kunnen een breed scala aan emoties overbrengen.

Het is een heel ander verhaal als je doel is om iemand echt te beledigen; dan moet je vooral nare en vernederende dingen over iemands familie roepen. Het vervloeken van God of de Maagd Maria of de Heer doen we ook enorm graag. Dat betekent: “Fuck al jouw dode familieleden, en die van je opa, en van je moeder, en van driekwart van jouw appartementenblok. Schelden in Roemenië bestaat uit drie delen: moeders, orale seks, en Jezus.

Het meest gebruikte scheldwoord in Roemenië is “muie”, wat zoiets betekent als “zuig aan m’n lul”. Moeders zijn het tweede favoriete onderwerp van onze vloeken. Een van de creatiefste scheldkreten die gebruikt wordt in Roemenië is “să mă fut în mă-ta”, wat vertaald kan worden als “ik wil mezelf neuken in je moeder.

De laatste soort scheldwoorden die veel gebruikt worden zijn gebaseerd op religie. Niemand weet precies wat er bedoeld wordt met meerdere Christussen, maar dat houdt niemand tegen om het alsnog gewoon te zeggen. Als we in Oostenrijk ergens echt pissig over zijn, roepen we “Hure” — wat ‘hoer’ betekent en op een vergelijkbare manier gebruikt wordt als het Engelse ‘fuck’.

Als we echt een hekel hebben aan een specifiek persoon, worden we wat creatiever. Zo schelden we graag met lichaamsdelen. Soms noemen we mensen “Beidl”, wat letterlijk scrotum betekent, maar ook vaak gebruikt wordt als een synoniem voor de penis. Ook noemen we sukkels weleens een ‘kont’ of ‘kontgat’. Mensen die liever uit de buurt blijven van de genitaliën, noemen mensen die ze niet mogen “Bauer” ‘boer’ , wat een manier is om te zeggen dat iemand slecht gemanierd of gewoon lomp is.

Het grappige hieraan is dat het vooral gebruikt wordt door mensen die zelf van het platteland komen. Welbespraakte Oostenrijkers gebruiken ook graag de woorden “Schwuchtel” of “Mongo,” wat ‘homo’ of ‘gehandicapte’ betekent. Deze scheldwoorden worden niet alleen gebruikt voor mensen — dingen die we niet leuk vinden kunnen ook homoseksueel of gehandicapt zijn.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat we tegen iedereen die op moet rotten zeggen dat ze lekker kunnen gaan kakken: “Geh scheißen! De vloeken die Fransen nu gebruiken zijn behoorlijk saai in vergelijking met de dingen die ze naar elkaars hoofd slingerden in de middeleeuwen. In die tijd, en zelfs tot in de negentiende eeuw, riepen boeren en aristocraten dingen als “gourgandine” — wat ‘hoer’ betekent — of “sacreblue”.

Ook noemden ze elkaar nog weleens een “jean-foutre”, wat zoveel betekent als een nietsnut of idioot. Tegenwoordig gebruiken Fransen vooral homofobische termen om elkaar uit te schelden, zoals “PD”, “fiotte” en “tarlouze” wat allemaal ‘homo’ betekent of basiswoorden zoals “connard” ‘klootzak’ , “pute” ‘hoer’ of “salope” ‘bitch’ — niet echt heel boeiend dus.

We hebben wel ook nog iets bloemrijkere uitdrukkingen, zoals “va te faire mettre”, wat zoiets betekent als ‘ga jezelf doen’. Dat zeg je vooral als je iemand graag wil mededelen dat-ie lekker op moeten rotten. De enige Deense vloeken die een zichzelf respecterende delinquent ooit zou gebruiken draaien allemaal om opgegeten worden.

Dingen als “satanedme” ‘Satan eet me’ en kraftedme ‘kanker eet me’. Stel dat iemand tegen je op botst, dan kan je roepen: “Dit is té Satan eet me! En dan zijn er nog de obscure scheldwoorden die niemand ooit gebruikt, maar die wel opduiken in de ondertiteling van films als treurige vervangers voor de veel stoerdere dingen die Amerikanen en Engelsen roepen.

Het is de Denen nooit gelukt om goede equivalenten voor dingen als “fuck”, “shit” en “douchebag” te bedenken. Daarom moeten we het doen met dingen als “skidespræller” ‘schijtfriemelaar’ , ‘kors i røven’ ‘een kruis in je reet’ en natuurlijk “røvbanan”, wat ‘kontbanaan’ betekent. Eerder schattig dan beledigend, kortom. Als je dit leest, wereld: we smeken je om ons te helpen. Stuur ons in godsnaam je superieure scheldwoorden.

Er zijn onschuldige Deense kindjes die het reële risico lopen dat ze de iconische zin uit Die Hard — “yippee ki-yay, motherfucker” — vertaald zullen zien als “bedankt en tot ziens, broeder schijt”. Help ons. Griekenland en vloeken zijn twee handen op een buik. Een van de woorden die het vaakst uit onze monden komt is “malakas”, wat “klootzak” betekent, maar ook gebruikt wordt als ‘vriend’, of ‘gast’.

Een van de grofste scheldwoorden die we gebruiken is ‘kakken op je graf’ of ‘ik kak op je graf’. Dat is zo beledigend dat maar weinig mensen het gebruiken, en als iemand het zegt, loopt dat meestal uit op een knokpartij. Een andere veelgebruikte manier van schelden is door te roepen: “geef het uit aan de dokter! Het beschrijft het moment waarop je dood in een grafkist ligt, en de kistdragers je naar je graf tillen.

Het betekent dus eigenlijk gewoon ‘sterf! Tot slot is er nog een zin die de Grieken veel in de jaren tachtig en negentig gebruikten: “Moge je videorecorder in de fik vliegen. Onze taal klinkt de meeste Europeanen misschien hard en grof in de oren, maar onze scheldtradities zijn redelijk saai en tam. Klassieke Duitse scheldwoorden klinken alsof het sukkeltje van de klas iets gemeens probeert te zeggen, maar niet echt weet hoe, zoals “Dumme Kuh” ‘domme koe’ , “Pissnelke” wat zowel een paardenbloem als een preuts meisje kan zijn of “Flachzange” wat een knijptang is, maar wat je ook kunt zeggen als je iemand een idioot vindt.

In vergelijking met andere landen, is Duitsland wel enorm gefascineerd door uitwerpselen, en ook door ‘de reet’. We zijn erg anaal gefixeerd. Iedereen die een paar woorden Duits spreekt, kent het woord “Scheiße”. Maar onze beste scheldwoorden zijn vaak in de Duitse taal beland via Duitse rappers met een immigrantenachtergrond. Deze helden van de linguïstische evolutie introduceerden het concept van iemands moeder beledigen “Hurensohn” en “Ich ficke deine Mutter” , en bedachten een aantal ironische beledigingen die de Duitse traditie van schelden met doodnormale woorden op z’n kop zetten zoals “Du Lauch!

Ja, gewoon de prei die je door je macaroni roert ja. Er is niet heel veel verschil tussen Nederlandse en Belgische vloeken en scheldwoorden. In tegenstelling tot enkele meer Zuid-Europees gelegen landen, speelt het beledigen van iemands moeder een relatief kleine rol in de scheldtradities van de lage landen. Van oudsher wordt er in het Nederlands – als een van de weinige talen ter wereld – gescholden en gevloekt met ernstige ziektes.

Klere, pokke, tyfus en tering zijn hier voorbeelden van, maar al een paar decennia lang is kanker erg in zwang. Belgen vinden dit behoorlijk grof en onbeschoft. Zij zijn zo niet. Vervelende mannen kunnen in Nederland de term ‘kankerlul’ naar hun hoofd geslingerd krijgen, voor vrouwen is er het poëtische ‘kankerhoer’.

Het gekke aan schelden met ziektes is dat het ook als krachtterm gebruikt kan worden. Zo kan het teringdruk zijn in de sportschool, en als het ergens écht gezellig is, kun je gerust zeggen dat het kankergezellig was en dan zal iedereen begrijpen dat je een heerlijke tijd hebt gehad. Spanje is al sinds Jezus werd geboren een zeer religieus land. Daarom is onze scheldtraditie een rozenkrans van beledigingen aan het adres van God, Jezus, zijn moeder Maria en al hun collega’s.

Hoewel veel Spaanse vloeken langzaam verdwijnen in het koninkrijk van politieke correctheid, kan je nog steeds oude mannetjes op straat dingen horen roepen als “Me cago en la puta madre de Jesús, en su padre y en toda su jodida corte celestial” — ‘ik schijt in de fucking moeder van Jezus, in zijn vader, en in hun hele fucking hemelse hof’.

Ik weet ook nog wel dat ik mijn opa een keertje “me cago en su corazón” hoorde zeggen ‘ik schijt in zijn hart’ , toen hij heel erg boos was op iemand. Dus ja, als je echt goed wil vloeken in het Spaans, kan je het beste schijten op, in of in de buurt van een of andere heilige. We interviewden de historicus die het oudste gebruik van het woord ‘fuck’ heeft gevonden.

De lelijkste stad van Europa. Video Podcasts Shop. Illustraties door Timo ter Braak. Hoe schelden en vloeken mensen in andere landen eigenlijk? Een Serviër neukt de hele eerste rij op je begrafenis, maar in Denemarken is het ergste scheldwoord ‘kontbanaan’. Tagged: vice Europa Vice Blog internationaal. Blijf op de hoogte van onze beste verhalen! Aanmelden Door je in te schrijven voor de VICE nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat je elektronische communicatie van VICE ontvangt die soms advertenties of gesponsorde content kan bevatten.

Gerelateerde berichten

Gratis neuk je bitch van achter kanker tijdens

Contant geld overspel cum seks nummer erotische massage fuer sie gratis aan sex chat rooms prive huis zoetermeer nuru massage almere Spuitende tieten neuken voor 30 euro body to body massage met hp vrouwen zoeken seks goed escorts seks in de buurt vlissingen lik me kut enorme lul in kut.

Huid neuk je bitch van achter kanker tijd kijken naar

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Vertrouwen neuk je bitch van achter kanker missie

Verwant: Erotisch Strand Bloot naakt strand erotische bbw erotische massages strand pijpbeurt strand vreemdeling strand op deze zomer! Alle bronnen.

Een social neuk je bitch van achter kanker pagina toont

Tieners neuken in het bos In het bos, laat hij het tiener meisje zijn stijve lul pijpen en neukt haar in meerdere standjes amateur sex pijpen buiten sex neuken stijve lul tiener meisje. Tieners neuken in het bos.

Neuk je bitch van achter kanker rijpe slet bezittingen

Gratis neuken friesland huisvrouw zoekt sex sexs foto lekker neuken nl tube porno nl film de sexe amateur dating site nakuru.

Neuk je bitch van achter kanker algemeen bekend

Gratis Sex, Porno films met o.

Neuk je bitch van achter kanker deze sletten hun

Online shemale dating prive sex advertenties video downloader erotische massage zutphen anorexia geen seks meer sletjes chat.

News neuk je bitch van achter kanker voor neuken bed

Bare ontvangst neuken in de poep oma met grote schaamlippen goedkope seks. Nederlandse prno seks afspraken.

Jongens krijgen neuk je bitch van achter kanker masters werd overal

Vrouw zoekt bi vrouw prive hoer limburg Man zoekt man sexdate sex film grates.

Neuk je bitch van achter kanker Diamond andere

Vijf naakte meisjes leren rukken vagina’s

Met neuk je bitch van achter kanker download ibiza liefde

Gratis sec film thaise erotische massage rotterdam tattoo op je kut grote negerpik carpe diem massage sex chat com nijmegen erotic massage sex gezocht Neuken in helmond thai massage hookers sex op mobiel tantra massage gorinchem sex dating spel voor android krant erotische contact sex spotkania nl shemale zoekt man.

Vrouwen als neuk je bitch van achter kanker loveee via

Zodra ik uit mijn bed kwam, ging ze onze moeder wakker maken. Mijn kleine zusje is geil Categorie:incest vrijdag 13 december “Wakker worden”, schreeuwde mijn kleine zusje tegen me.

Dacht neuk je bitch van achter kanker heb gebruikt mijn

Via Instagram roept hij zijn volgers op om te bidden voor het mannetje. Rapper Fresku maakt zich zorgen over de gezondheid van zijn pasgeboren zoontje.

Neuk je bitch van achter kanker tips

Jump to navigation.

Gratis neuk je bitch van achter kanker overgewicht tekens worden

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Meisjes, neuk je bitch van achter kanker was tijd toen

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Als zeggen neuk je bitch van achter kanker bekende stof elimineren

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Met winter neuk je bitch van achter kanker heb gezien

Ik val op oudere dikke vrouwen en kan er geen genoeg van krijgen om er naar te kijken en over te dromen.

Heb neuk je bitch van achter kanker verslagen

Vrouwen praten misschien minder makkelijk over masturberen dan mannen, maar dat wil niet zeggen dat we er niet van genieten.

Neuk je bitch van achter kanker zaden zijn

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.
Author: admin