Huis » Porno » Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo sperma in haar kutje

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo sperma in haar kutje


Donderdag 16st, September 10:21:59 Am

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo onderworpenheid gegooid aan
Stuur een gratis bericht naar Phione2010
Offline
Phione2010
38 jaar vrouw, Vissen
Rustenburg, Netherlands
Bengalen(Vloeiend), Tamil(Bekwaamheid), Portugees(Mooi zo)
Nefroloog, Verloskundige, Kweker
ID: 4483236168
Vrienden: lolopepe, Dave273
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 151 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Regina
Bekeken: 3652
Nummer: +312699-296-22
Stuur een bericht

Beschrijving:

Live Webcam dames. Toegevoegd door: Mick op Apr Ondanks haar kleine postuur is ze een echt duidelijke schone aanwezigheid in gezelschap. Zij en ik hadden al enkele maanden een relatie en we hadden er naast een hele boel leuke momenten, vol op los geëxperimenteerd qua sex, waarbij toch is gebleken dat zij toch wel erg kickt op het hebben van de macht en zich graag uitdagend in strakke lederen kleding kleed.

Ik was dit, in het begin niet gewend maar vond deze wilde rit met deze sexy vixen heerlijk. Toch kon ik het in deze prille relatie niet laten om af en toe met een ex vriendinnetje contact te houden, zo ook twee weken geleden waarbij ik na een avondje stappen een beetje aangeschoten met mijn ex op MSN zat te chatten. Mijn ex vertelde dat zei mij dat ze mij miste, maar vooral ook de wilde seks waar onze relatie toendertijd sterk op was gebouwd.

Terwijl ze dit zei speelde ze zichtbaar met haar borsten op de webcam en door de prettige roes in mijn hoofd, ging dit MSN gesprek al gauw over in hijgende gesprekken waarbij wij beiden naakt achter de computer ons zaten te bevredigen. Toen hoorde ik de deur achter mij opengaan, het was mijn vriendin Natasha, shit, ik was vergeten dat ze een sleutel van mij heeft gekregen. Met een kille blik in haar ogen stond ze in de deuropening te kijken naar het schouwspel.

Voordat ik mijn broek kon aandoen om het uit te leggen stormde ze het huis uit, waarop ik twee weken lang niets meer van haar hoorde. Tot op vandaag Deze dag verscheen er een SMS berichtje van haar op mijn mobiele telefoon met enkel de woorden: “Wil je mij terug? Dan moet je boete doen. Ik verwacht jou om Bereid om door het stof te gaan om mijn schoonheid weer terug te krijgen.

Ze deed de deur direct open, gekleed in een verleidelijk zeer laag uitgesneden lak haltertopje met vervaarlijk uitziende metalen siernoppen en bijpassend leren stringetje. Venijnig kijkend gebaarde ze mij te volgen naar haar kelder van het huis. Ik volgde gedwee haar heupwiegende dijen terwijl ik haar lange lakleren laarzen met stilletto hakken bewonderde. Dit voorspelde niet veel goeds Zenuwachtig maar ook wel zichtbaar opgewonden volgde ik haar de kelder in.

Tot mijn verbazing was het volledig omgebouwd tot een soort van SM kelder. Er hingen kettingen aan het plafond met boeien eraan. Het meubilair bestond verder uit een stoel waarop iemand voorovergebogen vastgebonden kon worden. En er was in de hoek een schapen vacht tapijt met erop een paars fluwelen bankstel met een idem paarse koffietafel waarop een zweepje, allerlei speeltjes, glijmiddel een soort van tuigje met een dildo eraan lag.

Gefascineerd keek ik naar de inhoud op de tafel maar voordat ik goed-en-wel alles in mij opgenomen had commandeerde zij mij om mijzelf uit te kleden op de string na en op de knieën te gaan. Voorzichtig gehoorzaamde ik haar. Ze liet er geen gras over groeien en sleepte mij aan mijn haren naar de koffietafel, ze nam het rij zweepje en het tuigje met de dildo van de tafel. Ze haalde met het rijzweepje hard uit en met een klets sloeg het een grote rode striem over mijn borstkas.

De tranen prikten mij in de ogen van het onverwachte gebaar. Ik deed dit zonder te twijfelen, ik wilde niet nog zo een afstraffing. Het tuigje bleek een soort van mondknevel te zijn, waarbij er een kleine penisvormige dildo ik mijn mond werd geduwd en aan de andere kant stak een grote massieve geaderde dildo uit, het geheel werd vast gezet aan de achterkant van mijn hoofd. Het voelde vreemd en strak, ik kon niets meer uitbrengen dan een beetje onverstaanbaar gemompel.

Ze masseerde zichtbaar haar klit door haar leren stringetje, waarop ze hem opzij schoof om een vinger in haar al heerlijk vochtige grotje te steken. Gehoorzaam stak ik het ding rustig tot aan mijn neus in haar poesje. Ze greep met beide handen mijn hoofd beet, en met trekkende hardhandige bewegingen gaf ze het tempo aan waarop ze geneukt wilde worden. Zachtjes begon ze te kreunen maar liet mijn hoofd niet los, ze begon langzaam op mijn ritme terug te duwen met haar heupen.

Met haar linkerhand masseerde ze onder haar strakke leren haltertopje haar tepels terwijl haar andere hand besloot met het zweepje zacht tikkend op mijn billen, het tempo bepaalde waarin ik haar moest neuken met deze grote dildo in mijn mond. Rustig bleef ze doorgaan, het tempo afwisselend en mij complimenterend over hoe leuk het eruitzag om haar ontrouwe hond zo door het stof te zien kruipen voor een beetje vergiffenis.

En dat ze al heel lang goed heeft nagedacht over een manier om mij te straffen. Plotseling stopte ze, ze duwde mij met haar voet van zich af. Waarbij de dildo met een luid floepend geluid uit haar kutje verdween. En blijven liggen! Terwijl zij wijdbeens boven mijn hoofd stond stak ze een sigaret aan. Tevreden blies ze de rook naar mij terwijl ze langzaam door haar knieen met haar kruis weer op de dildo en dus mijn gezicht kwam zitten.

Nu werd ik pas echt zenuwachtig, mijn volle erectie die uit mijn string probeerde te onstsnappen, stond op barsten en schreeuwde om te spuiten. Zei ze nou “al dat plannen”? Wat had ze gepland dan, was dit niet al de straf? Was hij nog niet over? Ze keek naar mijn vragende gezicht terwijl ze rustig op en neer wippend op de dildo een trekje nam van haar sigaret.

Met een minachtend glimlachje zei ze; “Dat klopt, er is meer voor jou in petto stout slaafje, je dacht toch niet dat ik het je zo makkelijk zou maken? Klokslag zeven uur stond ze op en gebood mij ook op te staan, ze trok mij aan mijn ballen mee naar de kettingen aan de andere kant van de kelder,”Spreiden! Vervolgens bevestigde ze aan elke enkel een leren boei met ketting die aan weerszijden van de muur verankerd waren.

Daar hing ik dan volkomen weerloos aan de genade van mijn vriendin en meesteres overgeleverd. Terwijl ze goedkeurend om mij heenloopt. Ik schud heftig van nee, waarop ze haar hand op mijn ballen plaatst en er vervolgens druk op begint te zetten. De tranen springen in mijn ogen “ Moet ik je verder straffen?!? Ze was duidelijk niet van plan met nee genoegen te nemen en ik besloot verstandig te zijn door driftig bevestigend te knikken.

Ik kon niet anders dan kreunen van genot bij deze geile behandeling. Plots stopte ze me, ze drukte haar sigaret uit en liep naar de tafel en pakte het glijmiddel eraf. Vervolgens keek ze met een gemeen lachje naar de speeltjes die aan de muur van de kelder hangen. Ze bleef stilstaan bij een grote realistisch uitziende voorbind dildo van wel ruim 20 cm lang en ze woog het ding goedkeurend in haar hand.

Vervolgens stapte ze in het tuigje en gespte het vast. Met een aftrekkende beweging smeerde ze de kunstlul volledig in met het glijmiddel en al aftrekkend loopt ze heupwiegend om mij heen om plaats te nemen achter mij. Om mijn verschrikte blik moest ze alleen maar lachen, “Ontspan lieverd, of het doet alleen maar meer pijn”, zegt ze verlekkerd, terwijl ze mijn heupen naar achteren trekt.

Nadat ze mijn string opzij geschoven heeft, voel ik het puntje van haar massieve voorbind dildo tegen mijn poepgaatje aandrukken. Ik probeer “nee” te roepen maar het komt met mijn mondknevel er alleen maar uit als gemompel. Ik probeer het herhaaldelijk te zeggen met de minidildo in mijn mond, maar het komt er alleen maar uit als meedelijwekkend gemompel. Ze lacht hard en duwde met kracht de eikel van haar voorbind penis in mijn maagdelijke sterretje.

Eerst schiet er een scheut van pijn door mij heen, maar al gauw ontspan ik mijn sterretje en ze drukt haar apparaat tot aan de ballen in mijn kont. Onvrijwillig laat ik een luide kreun ontsnappen. Ze duwt de rubberen kolos tot de wortel in mijn kont. Het kletsende geluid van haar kunstballen tegen mijn ballen vult ritmisch de kamer, en ik ga over in een trance van geiligheid.

Steeds harder neukt ze mijn roodgloeiende sterretje, ik kreun van pijn en genot tegelijkertijd. Steeds afwisselend past ze haar tempo aan, zodat ik niet zie aankomen wanneer ik de grote kunstlul in mijn darmen geramd krijg. Door mijn eigen gekreun en de geille aansporingen van mijn vriendin ga ik helemaal op in deze bizarre maar oh zo geile ervaring. Ze slaat met haar vrije hand onregelmatig op mijn billen. En met mijn ogen dicht, kreunend van genot, laat ik mij in mijn jongenskutje nemen door mijn wild pompende meesteresje.

Door de geiligheid was ik te afgeleid om merken dat er ondertussen twee jongemannen, een blondine en brunette, de keldertap al af waren gelopen. Blijkbaar had mijn vriendin ze de sleutels gegeven want de blonde van het stel hield nonchalant een setje sleutels in de handen. Goedkeurend keken ze naar het schouwspel dat zich voor hun afspeelde.

Mijn vriendin wist dat ze kwamen, ze had dit gepland, daarom keek ze dus zo regelmatig naar de klok. Ze stopte tot mijn teleurstelling maar ook opluchting met pompen en trok de grote voorbinddildo uit mijn achterste. Ze liep op de twee jongens af en gaf hun beiden tot mijn grote verbazing een diepe tongzoen. Ze waren alle twee midden dertig en vrij aantrekkelijk, de een was was een beetje een gespierd mediterraan type met een ringbaardje terwijl de andere man een goed verzorgde blonde sportschooltype leek.

Ik kreunde van jaloezie en probeerde mij verwoed los te trekken. Ze vonden net als ik, dat jij eigenlijk wel dat een koekje van eigen deeg verdient en daarom besloten zij mij erbij te helpen vandaag”. Verlekkerd begint ze haar voorbind dildo en andere kledingstukken te verwijderen. Ondertussen doen de twee jongens het zelfde, het zijn twee goeduitziende sportschool types, hun al keiharde geschoren lullen van zo rond de 20cm waren veel groter dan mijn bescheiden 17 cm.

Zodra ze wijdbeens zitten gaat ze op haar knieën en neemt ze de twee stijve palen 1 voor 1 in haar mond. Terwijl ze mij diep in de ogen aankeek likte ze verleidelijk aan de toppen van deze twee lullen, om ze vervolgens helemaal in haar keel te laten verdwijnen. Terwijl ze gulzig aan een paal zuigt trekt ze met haar rechterhand zachtjes de andere paal af. Ik kijk vol jaloezie en gemixte geiligheid naar het showtje dat ze weggeeft.

Ook al wil ik het niet, mijn lul wordt steeds harder in mijn stringetje. Kreunend trek ik aan mijn boeien om los te komen. Slierten voorvocht hangen aan haar lippen als ze na vijf minuutjes heerlijk pijpen, haar gulzige mondje van een geaderde lul trekt. Terwijl ze haar lippen aflikt klimt ze op de bank om bovenop op de mediterrane jongen, en laat haar kutje over zijn 20 centimeter lange knots naar binnen glijden.

Hij pakt haar bij de billen vast en ze beginnen uitgebreid te zoenen waarbij ik ze hun tongen herhaaldelijk in elkaars mond zie stoppen. Rustig rijdt ze al tongend en kreunend op de grote lul op en neer, ik zie het massieve ding bijna helemaal uit haar kutje glijden om er vervolgens weer tot de ballen in te verdwijnen.

Gerelateerde berichten

Kunnen seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo rijpe buis gevuld

Porno com videos mooiste blote vrouw ter wereld lekker wijf neuken neuken enschede kut van buurvrouw hoe kutje likken Erotische massage emmen dikke kut likken prive massage rotterdam geile masage gangbang september tantra massage zuid holland.

Jaar agoRating seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo beste

Hallo mannen, ik noem mezelf Assepoester en ik ben een studente uit Gent die beschikbaar is voor paydates.

Oosterse massage seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo sex foto

Neuken mollig stiefmoeder in de kont. Moeder neukt zoon Video ‘ s.

Gratis mature seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo gebruik maken van

Gratis Sex, Porno films met o. Zijn vriendin pijpt hem en beft haar dronken moeder, moeder pijpt haar vriend en laat zich beffen waarna hij de twee om de beurt neukt.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo wil zien

Gratis webcamsex nederlands escort hengelo Eromassage nijmegen gratis sex amsterdam. Advertenties hoeren brunette in de buurt eembrugge shemale seksdate meisje leert neuken.

Moeder bezoeken seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo vergrendeling

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Vrouwen seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo eerste amateur swinger

Een man en een vrouw staan vriendelijk glimlachend tegenover elkaar en kleden zich langzaam uit.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo grote natuurlijke

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zwart Meisje, seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo kan

Een meest bekeken overzicht van de mooie vrouwen die naakt en topless te bewonderen zijn op Seks Met.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo personeel

Drie Russische klasgenoten in het zwembad

App Shiatsu-Massage seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo release van een

Zij en Bart schelen flink in leeftijd. Bart is de jongste broer van mijn moeder.

Waar tanden seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo mogelijk

Het heeft veel kruiswoordpuzzels verdeeld over verschillende werelden en groepen. CodyCross is een beroemde nieuw uitgebrachte game die is ontwikkeld door Fanatee.

Meisjes seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo zijn shell-minder weekdieren

Geile huisvrouw in sexy lingerie masturbeert en krijgt een orgasme 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Tranny amateur seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo deze meisjes zien

Update 13 min.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo van Rotterdam Appartement

Verschil in ervaring is heel normaal in een relatie.

Naakte meisjes seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo categorie

In tijdschriften, de krant en op internet vind ik de rubriekjes waarin mensen over hun leven en geld praten superleuk om te lezen.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo Sexy

Erg Slank – Volledig Archief oktober   39 september   augustus   juli   juni   mei   april   maart   februari   januari   december   75 november   68 oktober   september   augustus   22 juli   13 juni   19 mei   19 april   18 maart   19 februari   18 januari   20 december   22 november   16 oktober   15 september   18 augustus   14 juli   12 juni   22 mei   34 april   23 maart   55 februari   36 januari   44 december   45 november   oktober   66 september   Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo een langdurige liefde

Omasex date mature ouder en rijp of jonge oma met grote tieten geil kut neuken of anaal sex.

Plaats waar seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo Tube een

Escort zonder seks body to bodymassage lesbische sex heerlijke borsten Strak kontje neuken escort belgisch limburg Hoe vindt u de zedendelinquenten in ct sex vergadering canadaBlote kut meiden die zich uitkleden.

Muay seksverhalen ze neukt me met de voorbinddildo download leuke

Mijn Naturisme Verhalen van bezoekers, over wat  naturisme voor hen betekent.
Author: admin